Muž na Spiši dobodal mladé dievča vo vlaku. To padlo na zem

Vlak
Zdieľaj

Muž na Spiši dobodal mladé dievča vo vlaku. To padlo na zem.

V regionálnom exprese, ktorý cestoval z Košíc do Žiliny, sa odohrala šokujúca udalosť, keď mladý muž napadol nožmi ženu, ktorá s ním cestovala v kupé. Incident sa stalo krátko pred stanicou Spišská Nová Ves.

Muž neváhal a bezohľadne zaútočil na ženu, ktorá následne zostala zranená ležať v kupé. Jeho úmysl bol utiecť z miesta činu na najbližšej stanici, no ostatní cestujúci sa okamžite spojili a začali ho naháňať vo vnútri vlaku.

Pozdrav Jánovi Budajovi

V kupé mali sedieť iba útočník a dievča. Nepoznali sa, no keďže útočil tesne pred stanicou, útok pravdepodobne plánoval. Pri sebe mal mať dva kuchynské nože. Po čine sa snažil utiecť, no spacifikovali ho dvaja muži a skončil v rukách železničnej polície, píše portál RTVS na webe.

Neskôr, keď sa muž pokúsil uniknúť priamo pred vlakom, bol rýchlo zastavený a zneškodnený tromi odvážnymi mužmi, pričom jeden z nich bol vojak v civilnom oblečení.

Polícia rýchlo pristúpila k zadržaniu páchateľa a vykonala jeho zatknutie. Jeho identita potvrdzuje, že ide o mladého muža z Spišskej Novej Vsi.

Motív tohto násilného útoku zostáva zatiaľ neznámym a polícia vedie vyšetrovanie, aby ho objasnila. Zranenú ženu okamžite poskytli zdravotnú starostlivosť záchranári.

Jej stav je kritický, pretože utrpela viacero bodných rán, vrátane rany v oblasti krku. Momentálne je hospitalizovaná, a jej aktuálny zdravotný stav zostáva neznámym faktorom.

Na mieste udalosti pracuje kriminalistický tím a technici, čo spôsobilo oneskorenie voľby na stanici už viac ako hodinu a pol. Prítomnú situáciu monitoruje polícia, aby zabezpečila bezpečnosť všetkých cestujúcich.

error: Content is protected !!