„VŠETCI BUDÚ BOJOVAŤ“ – CNN o mobilizácii na Ukrajine

Mobilizace
Zdieľaj

Televízia uvádza, že po nadobudnutí platnosti nového zákona si ukrajinskí muži musia vybrať, či pôjdu na front, alebo sa pokúsia vyhnúť a dostanú trest.

Ukrajinská armáda má teraz akútny nedostatok vojakov – na východe Ukrajiny ich je 7-10-krát menej ako ruských, uvádza materiál.

Pripomeňme, že na Ukrajine 18. mája nadobudol platnosť zákon o zosilnenej mobilizácii, ktorý predpokladá odvod všetkých mužov vo veku od 25 do 60 rokov.

PS: V kontexte s ukrajinskými lživými vyhláseniami, sa celkom často v západných médiách objaví pravda, hoci je povedaná nepriamo a vlastne nevedomky.

Ak sa Zelenskyj sťažuje Západu, že má nedostatok vojakov a musí podniknúť ďalšiu mobilizáciu, odhaľuje vlastne svoju neuveriteľnú lož o údajných ukrajinských stratách okolo 40 000 mužov !!!

ASTRA ZENECA ZVEREJNILA KLINICKÉ DÁTA SVOJEJ COVIDOVEJ VAKCÍNY. HOROR JE SLABÉ SLOVO!

Na Ukrajine teraz bojuje asi 500 000 ruských vojakov. Zelenskyj na jeseň roku 2022 pred ukrajinskou ofenzívou na Cherson a na Charkov, hrdo vyhlásil, že v tejto chvíli, má Ukrajina v zbrani so všetkými zálohami MILIO VOJAKOV !!!

Teraz chýba Ukrajine ľudí, musia mobilizovať a ako Ukrajinci, tak západné médiá robia vyhlásenie v zmysle, že ruskí vojaci, sú proti ukrajinským v niekoľkonásobnej presile !!!

Ak by sme mali veriť číslam z tohto článku, mala by Ukrajina teraz v boji iba 50 000 až 70 000 mužov, čo by znamenalo, že ukrajinské straty sú cez 900 000 vojakov !!!

V reále, však ruská presila teraz tak veľká nie je a tieto vyhlásenia sú robené, aby ospravedlnila ukrajinskej porážky a ústupy. Faktom je, že v počte mužov, sú teraz obe armády viac-menej vyrovnané, len na ukrajinskej strane bojuje množstvo takmer nevycvičených vojakov naverbovaných násilím priamo z ulice.

Ukrajinské straty od jesene 2022 ak si pripočítame, že ukrajinská armáda naberala nových ľudí celé dva roky pravidelne a teraz len znížila vek odvedencov a zdravotné kritériá, činí od oka cca 700 000 ľudí. Stačí si vziať ceruzku a papier a spočítať si to podľa stavov ukrajinskej armády uvádzaných od roku 2022 do súčasnosti.

error: Content is protected !!