(Vodca pandémie) Mikas končí, prečo až teraz?

Mikas
Zdieľaj

„Hlavný hygienik Ján Mikas bude odvolaný ešte dnes, najneskôr zajtra,“ oznámil exkluzívne v relácii Karty na stôl s Norom Dolinským predseda parlamentu Peter Pellegrini. Novou hlavnou hygieničkou má byť žena, ale jej meno Peter Pellegrini nechcel prezradiť.

K výmene by malo prísť už v najbližších hodinách. Ženu by mala nahradiť Mikas. „Môžem garantovať, že pôjde o profesionálku. Nejde o žiadnu politickú nomináciu. Chce z úradu urobiť aj niečo viac, aby nemal iba meno, že je represívny. Úrad hlavného hygienika robí aj inú úžasnú prácu, o ktorej často ani netušíme,“ povedal Peter Pellegrini.

„Podmienky pre tento úrad sú tak komplikované, že ich spĺňajú možno traja ľudia na Slovensku,“ povedal Pellegrini. Kto Mikasa nahradí však prezradiť nechcel. „Môžem povedať, že to bude žena, ktorá je dlhoročnou pracovníčkou v tejto oblasti a má predstavu o lepšom riadení hygieny na Slovensku,“ dodal.

https://www.youtube.com/watch?v=TtDFZiKjtO8

„Môžem garantovať, že pôjde o profesionálku. Nejde o žiadnu politickú nomináciu. Chce z úradu urobiť aj niečo viac, aby nemal iba meno, že je represívny,“ zdôraznil predseda Hlasu.

error: Content is protected !!