Tajná dohoda Matoviča! Prehovoril človek, ktorý už nemal byť medzi živými: Igor sa dohodol s…

Obrázok 2023 11 30 064456584
Zdieľaj

Tajná dohoda! Prehovoril človek, ktorý už nemal byť medzi živými: Igor sa dohodol s tou KU*VOU, že ak mu odklepne…

Agent SIS prehovoril o tajnej dohode: „Makó je K*RVA aj na slovenské pomery mimoriadne ohavná! Dohodol sa s pomätencom z Trnavy, že ak mu odklepne prestup z KÚFS do SIS, bude…“

Bývalý agent SIS a novinár Peter Tóth okomentoval aktuálnu situáciu okolo kajúcnika Makoa. Podľa Tótha je kajúcnik Makó dieťaťom Matoviča.

„Predseda Smeru Robert Fico robí mnoho užitočnej práce. Najmä odhaľovaním špinavostí a manipulácií slovenských médií. Nie každý jeho opozičný počin si však zaslúži absolutórium. Ide o Ľudovíta Makóa. Kajúcnika s takou skurvenou dušou, že by ju azda aj samo peklo vyvrhlo.
Dnes predseda Fico rečnil o tom, že kajúcnik Makó dostal za svoje výpovede zaplatené. V podobe zákaziek v hodnote 9,5 milióna eur uzavretých medzi jeho SBS LAMA a štátnou Slovenskou poštou“ tvrdí Tóth, ktorý pokračuje.

Poliaci chvália slovenskú atrakciu vo Vysokých Tatrách.

„Tak pŕ! Špinavec Makó nám tu nespadol z neba. Na odporúčanie istého Norberta Bödöra jeho vymenovanie za šéfa Kriminálneho úradu Finančnej správy odsúhlasilo najprv takzvané užšie vedenie Smeru. A potom si ho povinne osvojil šéf Finančnej správy František Imrecze.
Mimochodom, LAMA vyhrávala štátne zákazky aj počas vlád Smeru. Aj vďaka tomu, že pľuha Makó úzko koordinoval svoje obchodné aktivity s Bödörom a jeho Bonulom. Makó dokonca profitoval aj vtedy, keď jeho LAMA neuspela, ale súťaž vyhral Bonul. Jasné, chalani sa „šábli“, keď LAMA robila vo výberovom konaní štafáž Bonulu“ pokračuje Tóth.

„Ak dnes LAMA profituje na Slovenskej pošte, tak len pokračuje v tom, čo tejto bezpečnostnej službe umožňovali už predchádzajúce vlády. Z tohto pohľadu sa vlastne nič nemení. Toľko k vláde zmeny a boja proti mafii. Ha, ha, ha. Dnes už je jasné, že skôr, ako sa Makó dostal do pozornosti NAKA, dohodol sa s pomätencom z Trnavy, že ak mu odklepne prestup z KÚFS do SIS, bude novému režimu donášať na Smer. Lenže Makó putoval zo SIS veľmi rýchlo do väzby, a tak začal natierať takrečeno procesne“

„Niet pochýb o tom, že Makó je k.. aj na slovenské pomery mimoriadne ohavná. A niet pochýb o tom, že výhody, aké požíva v trestnom konaní, sú škandálne, nespravodlivé a rozkladajú právny štát. Na druhej strane by sa patrilo, aby predseda Fico aspoň v určitých prípadoch mlčal. Makó je nielen prepáleným maslom na hlave režimu pomätenca z Trnavy, ale aj kostlivcom v skrini politických zázrakov užšieho vedenia Smeru“ zakončil Tóth

Zdroj: ĎATEL

error: Content is protected !!