Baba Vanga a rok 2024? Pre Európu katastrofické scenáre…

Vanga
Zdieľaj

Hoci slávna Baba Vanga zomrela pred takmer 30 rokmi, zanechala po sebe predpovede siahajúce až do roku 5079. Čo slávna jasnovidka predpovedala na nadchádzajúci rok 2024? Táto vízia sa zdá byť desivá.

Údajne predpovedala potopenie ponorky Kursk, rozpad Sovietskeho zväzu, smrť Josifa Stalina, útok na WTC a dátum svojej vlastnej smrti. Čo predpovedala Baba Wanga na rok 2024? Odporúčame brať tieto predpovede s odstupom a prižmúrením oka.

Kto je Baba Vanga? Hovorí sa, že vo veku 30 rokov získala dar jasnovidectva.

Baba Vanga sa v skutočnosti volala Wangeliya Pandeva Dimitrova. Narodila sa v roku 1911 v Strumnici v Severnom Macedónsku. V roku 1923 počas veternej smršte spadla a do očí sa jej dostalo veľa piesku a prachu. Zlá finančná situácia rodiny spôsobila, že dievča nepodstúpilo operáciu očí. V dôsledku toho stratila zrak.

Čurilovci ako najväčšia hanba policie. Pracovali aj na Žilinkovi

Jasnovidecké schopnosti mala získať v roku 1941. Začala ľuďom predpovedať, čo sa stane v ich živote. Predpovede sa údajne splnili a Baba Wanga sa stávala medzi obyvateľstvom čoraz populárnejšou. Bulharské úrady ocenili jej dar a v roku 1967 jej dokonca udelili trvalý plat.

Čo Baba Vanga predpovedala na rok 2024? Desivé predpovede

Slávna jasnovidka vraj predpovedala, že rok 2024 bude mimoriadne ťažký. Európa bude čeliť mnohým konfliktom a teroristickým útokom. Nevyhne sa ani hospodárskej kríze a problému klimatických zmien.

Poukázala aj na veľkú hrozbu zo strany „mimozemšťanov“. Povedala, že „sa objaví drak, ktorý bude chcieť ovládnuť planétu“. Čo nás ešte čaká v roku 2024? Jasnovidka hovorila o atentáte na Putina, vynájdení lieku na rakovinu a návrate Donalda Trumpa k moci.

Mali by sme predpovediam veriť? „Niektorí chcú, aby veštci prevzali zodpovednosť“.

Pred časom v rozhovore pre poľský portál psychologička a terapeutka Wiktoria Dróżka pripomenula, že tvárou v tvár predpovediam sa oplatí zachovať si chladnú hlavu. Vízie by pre nás mali zostať kuriozitou. Nie sú odrazom reality ani odpoveďou na problémy, ktoré nás trápia. Nemali by sme ich brať vážne a stavať ich nad rady lekárov, rodiny či priateľov. – Niektorí ľudia chcú, aby veštci prevzali zodpovednosť za ich rozhodnutia, ktoré môžu ponúkať prísľub jednoduchšieho riešenia záležitosti, vysvetlil odborník.

error: Content is protected !!