Jozef podozrivý z krvilačnej vraždy priateľky Patrície († 48)

Obrázok 2024 01 05 195246872
Zdieľaj

Obrázok 2024 01 05 195411701

Strašný čin otriasol Bratislavou. Vo štvrtok večer na Prievozskej ulici v Ružinove našli v jednom z bytov mŕtvu Patríciu († 48), ktorej vnútornosti boli vyrezané. Polícia v tejto súvislosti aktívne pátrala po partnerovi obete, ktorý bol donedávna nezvestný. Nakoniec sa im však podarilo nájsť Jozefa, partnera obete.

Podozrivý sa podľa noviny.sk skrýval v pivnici v bratislavskom Ružinove, kde ho vypátrali policajti. Odtiaľ ho previezli na Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave, kde ho čaká výsluch. Portál informuje, že Jozefa zatiaľ nepovažujú za obvineného, no polícia začala trestné stíhanie za vraždu.

Korčok s nervami v koncoch. Ubližujú mi!

Hanuska bol od stredy 3. januára od 16.30 h nezvestný. Avšak v piatok po 13:00 informovala polícia, že zadržali podozrivú osobu. „Policajti bratislavskej krajskej kriminálky intenzívne vyšetrujú závažný trestný čin, ku ktorému došlo v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese. V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy podľa § 145 ods. 1 zákona 300/2005 Z. z. Trestného zákona. Vďaka dôslednej operatívno pátracej činnosti zadržali policajti bratislavskej krajskej kriminálky v priebehu dnešného popoludnia osobu dôvodne podozrivú z predmetného trestného činu. S osobou sú v súčasnosti vykonávané potrebné procesné úkony,“ informoval bratislavský krajský hovorca Michal Szeiff.

Brutálne zavraždenú ženu našli v strašnom stave. Nebohá Patrícia, ktorá pracovala ako čašníčka, mala mať vyrezané srdce a jej orgány mali byť pohodené vo vedre vedľa jej tela. Okrem toho mala dorezané ľavé líce, stehno a hrudník.

error: Content is protected !!