Zjazdnosť ciest, kde sú nehody?

Fbpol
Zdieľaj

Dnes ráno došlo v okrese Prešov k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej mladý muž prišiel o život. Auto po nehode bolo úplne zdemolované, 30-ročný vodič nemal šancu prežiť.

K tragédii v dopravnej nehode došlo medzi Varhaňovcami a Šarišskými Bohdanovcami. „30-ročný vodič osobného auta, zatiaľ neznámych príčin, zišiel mimo vozovky a narazil do stromu. Zraneniam na mieste vodič podľahol,“ potvrdila hovorkyňa krajského policajného riaditeľstva v Prešove, Jana Ligdayová.

Nehoda

Diaľnice, rýchlostné cesty:

Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až mokrý.

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až mokrý, na strednom a východnom Slovensku miestami pokrytý kašovitým až utlačeným, prípadne aj zľadovateným snehom v hrúbke 1 – 3 cm.

Horské priechody:

Horské priechody sú zjazdné s prípadnými obmedzeniami uvedenými v rubrike OBMEDZENIA nižšie. Povrch vozoviek je suchý až mokrý, okrem priechodov Branisko, Cukmantel, Donovaly, Grajnár, Huty, Chorepa, Oravská Lesná, Podspády, Súľová, Veľké Pole a Vrchslatina, kde je miestami na vozovke kašovitý až utlačený sneh 1 – 2 cm a na priechodoch Dobšiná, Štós a Zbojská je miestami zľadovatený sneh 1 – 2 cm.

Prejazdné pre všetku dopravu Donovaly. Prejazdný Vernár. Vozovka prejazdná Čertovica. Prejazdný Šturec. Prejazdná Dobšiná. Prejazdná Soroška. Mokrá vozovka Pezinská Baba, pozor na poľadovicu, prejazdná iba vozidlá do 7,5 tony. Uzavreté pre vozidlá nad 10 metrov Šútovce. Uzavretý pre vozidlá nad 10 metrov Fačkov.

Hranice, hraničné priechody čakacie doby, štátne sviatky EU: Aktualizované čakacie doby a podmienky (Border crossing conditions)

Jojka zaplatí rekordne mastnú pokutu. Potvrdil ju už aj súd.

AKTUÁLNE DOPRAVNÉ INFORMÁCIE:​​

OPATRNE – OBMEDZENIA:

Bratislava – Prístavný most do nedele 10.12. do 22 hod. uzavretý! Informácie pod mobilnými v tejto rubrike pod mobilnými radarmi! Poľadovica: Čertovica vo vyšších polohách. Hmla je v lokalite Kremnica. Cesta II/531 v okresoch Revúca a Brezno je uzavretá pre nákladnú dopravu nad 10 m celkovej dĺžky. Pozor! Na vlhkej až mokrej vozovke sa tvorí čierna neviditeľná poľadovica! ​Hranice: dôležité info v rubrike Hraničné priechody! TU Poľsko, Česko a Rakúsko náhodné kontroly na hraniciach. Majte pripravené doklady. Medveďov – most do Maďarska uzavretý pre vozidlá nad 7,5 tony! DLHODOBÉ OBMEDZENIA AKTUÁLNE AJ DNES nájdete TU.

TIP NA ŠETRENIE: Lacnejšie opravy už v záručnej dobe VW, Audi, Škoda, Seat !

​RADARY:

Bratislava, nábrežie pri PKO v smere k Mostu Lanfranconi D1 Voderady – Trnava D1 Červeník – Trnava R1 na úrovni Serede, v smere do Nitry R1 Čaradice – Žiar nad Hronom D1 Trenčín-Zamarovce, v smere do Trenčína D1 Považská Bystrica – Žilina Brezno, v smere do Čierneho Balogu D1 Liptovský Ján, v smere do Popradu D1 tunel Bôrik, v smere do Popradu D1 pred Braniskom, v smere od Prešova D1 Lemešany – Prešov Raslavice, v smere do Bardejova Margecany, v smere do Jakloviec Petrovce nad Laborcom – Michalovce, v oboch smeroch

CESTNÉ KONTROLY:

R1 Voznica, v smere od NItry Čierna nad Tisou, v smere do V

error: Content is protected !!