Sulík vyplať Dubajský dlh. Sulík sa nestretával len s Kočnerom

Sulciak
Zdieľaj

Fotograf Titulka Na Facebook (1200 × 800 px) (33)

Prevalilo sa to! Plánoval predať Slovensko? Sulík sa nestretával len s Kočnerom: Podporovali sme ho a stretávali sa s ním…

Nie len Marián Kočner sa stretával s Richardom Sulíkom, ktorý spoločne s SAS začal pred pár mesiacmi novú a celkom zaujímavú „retušovanú kampaň“, ktorá má priniesť akúsi „ďalšiu zmenu“. Sulík je opäť v parlamente a zdá sa, že bývalé pôsobenie ho vyjde poriadne draho a Dubajský dlh si zaplatí z vlastného vrecka.

Ako sme si zvykli Sulík a spol sa pochvália najlepším programom, ktorý bude mať riešenie na všetko (riešenia neprišli ani po 3 rokoch a to bol Sulík ministrom)

V normálnej krajine by bol prakticky Sulík politickou minulosťou. Okrem stretnutia s Kočnerom, ktorý následne na neho prezradil zaujímavé veci na povrch prichádza video, ktoré hovorí za všetko.

Generálny prokurátor Maroš Žilinka vytrel podlahu s neprajníkmi

„To je jediný cieľ! Keď som začal na posledných stretnutiach klásť Rišovi nepríjemné otázky tak nebol nadšený!“ Poukazuje Kočner, ktorý prezrádza šokujúce tajomstvo.

„Pýtal som sa či od jedného so spoločníkov z finančnej skupiny PENTA dostal finančný „príspevok na kampaň“, ktorý nebol uvedený na webovej stránke. Keď som sa to spýtal tak mi odpovedal, že odkiaľ to viem. Následne túto moju informáciu poprel a poukázal, že on peniaze od Špirka nezobral“ pokračuje Kočner

„Áno naozaj neklamal, pretože ich doniesol v bielej igelitke pán Kolarík. V tom čase myslím pokladník SAS“ Šokuje Kočner.

Sulík sa stretával aj s Jaroslavom Haščákom a spol. Plánovali a plánujú skutočne sprivatizovať SPP, ako prezradil Kočner? Alebo rovno plánujú rozpredať celé Slovensko na podnikateľské účely?

Video hovorí za všetko

https://www.facebook.com/watch/?v=770479220275976&t=14

error: Content is protected !!