Generálny prokurátor Maroš Žilinka vytrel podlahu s neprajníkmi

žilinkac
Zdieľaj

Politici, odborníci, novinári a nakoniec aj samotný Generálny prokurátor sa bez akejkoľvek servítky vyjadril k Úradu špeciálnej prokuratúry. Žilinka si dal na čas no na druhej strane sa opäť raz odborne a vecne vyjadril. Neprajníkom, a má ich  neúrekom zavrel ústa raz a navždy.

Prišiel tak čas, aby Žilinka povedal svoj názor na Lipšica a Úrad špeciálnej prokuratúry.

Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka, bez ohľadu na politické rozhodnutie o budúcnosti Úradu špeciálnej prokuratúry, odmieta verejné spochybňovanie schopnosti prokurátorov krajských prokuratúr vysporiadať sa s trestnými vecami, ktoré sú aktuálne v pôsobnosti Úradu špeciálnej prokuratúry. Vyplýva to z vyjadrenia šéfa Generálnej prokuratúry (GP) SR, ktoré zverejnil na sociálnej sieti.

Vodiči pozor! Na Mikuláša sa očakáva veľká snežná kalamita. Pribudne až 3O cm snehu

Bez ohľadu na to, aké rozhodnutie prijmú zástupcovia výkonnej a zákonodarnej moci vo vzťahu k budúcnosti Úradu špeciálnej prokuratúry, z princípu DÔRAZNE ODMIETAM verejné spochybňovanie schopnosti prokurátorov krajských prokuratúr vysporiadať sa s trestnými vecami, ktoré sú aktuálne v pôsobnosti Úradu špeciálnej prokuratúry.

Takéto vyjadrenia považujem za DEHONESTUJÚCE a NEPRÍPUSTNE DEGRADUJÚCE odbornú spôsobilosť prokurátorov krajských prokuratúr, čo vážne ohrozuje dôveryhodnosť prokuratúry a zneisťuje verejnosť, s čím NEMÔŽEM SÚHLASIŤ.

Prokurátori krajských prokuratúr vysoko KVALIFIKOVANE KONAJÚ v trestných veciach organizovaného zločinu, závažnej násilnej a ekonomickej trestnej činnosti, drogovej kriminality, ako aj trestnej činnosti verejných činiteľov a práve z ich radov sa v podstatnej miere PERSONÁLNE KREOVAL a kreuje Úrad špeciálnej prokuratúry.

žilysfas

error: Content is protected !!