Slovensko na hrdinu nezabúda! Generál Ševčík povedal dátum a čas!

Sevc
Zdieľaj

Kolega, priateľ a človek, ktorý na železného muža menom Milan Lučansky nezabudne nikdy. Generál Milan Lučanský bojoval celý svoj život proti mafii. Dnes sa Slovensko chce konečne dozvedieť pravdu ohľadom smrti Generála, ktorá šokovala celé Slovensko.

Na svojho otca nezabúda ani jeho syn a poslanec NRSR Adam. Šéf inšpekcie Zurian ale aj minister Matúš Šutaj Eštok chcú prípad Generála Lučanského vyšetriť nanovo. A generál Ševčík? Ten hovorí o dokazoch ktoré chce použiť v ten pravý čas.

Pán Pročko vy ste absolútne nepodstatný šašo, Šutaj Eštok upratal škriekajúceho Pročka! Si nepodstatný šašo!

Priatelia, dňa 30.12.2023 o 15.00 na Národnom cintoríne v Martine organizujem spomienku na gen. Mgr. Milana Lučanského, ktorý sa stal obeťou teroru vlády neschopných a zákerných individui,  ktoré zneužili svoju moc a postavenie. Bude to uctenie pamiatky aj iných obetí tej obludnej vlády, aby sme nezabudli,  že nielen generál bol ich obeťou.

Pozývam všetkých vzácnych kolegov, policajtov vo výslužbe, vojakov vo výslužbe, vojnových veteránov a ozajstných priateľov. Pre kolegov a vyslužilcov mám prichystané nové plakety na pamiatku. Je to limitovaný počet 150 ks a je LEN pre ozbrojené zložky a vyslúžilcov. A Tí čo si o mne myslia, že som len  „lúza“, tak Tí nech tam ani nechodia.
Teším sa na stretnutie.

S úctou
gen.v.v.Ing. Ivan Ševčík
poslanec NR SR

error: Content is protected !!