Heger je na dne?! Teraz prosí Slovákov o pomoc: Zlepšil som vám život! Dajte mi vaše peniaze

Heger
Zdieľaj

Bývalý premiér a minister financií Eduard Heger skončil ani nie za bránou parlamentu a nezískal ani 3 percenta. Tentokrát prosí Slovákov o finančnú pomoc, aby mohol spoločne s Naďom, ktorý Slovákov nazýval opicami zachrániť Slovensko paradoxne pred skazou, ktorú zapríčinili práve oni. Aj toto je paradox, ktorý sa tak často nevidí. Žiaľ aj toto je Slovensko.

Heger tak spína ruky a žobre od Slovákov

Milí priatelia a podporovatelia!

S obrovskou vďakou reagujeme na množstvo pozitívnych reakcií a správ, ktoré nám posielate.

Áno, aj my sme sklamaní z výsledku volieb, ale všetko zlé je na niečo dobré a na náš volebný výsledok sa môžeme pozerať aj ako na príležitosť na to, aby sme zo strany Demokrati vybudovali silnú stredopravú prozápadnú stranu s kvalitným tímom, silnou regionálnou základňou a príťažlivým programom.

Sulík, predáš ranč v Austrálii a zaplatíš Slovensku to, čo si prepil?

Preto, ak to cítite podobne, prosím napíšte nám na nemozni@smedemokrati.sk, že chcete vstúpiť do strany Demokrati. Každého jedného z Vás budeme vzápätí kontaktovať. Spoločne vybudujeme silnú a odborne zdatnú členskú základňu po celom Slovensku.

Ako viete, náš volebný výsledok veľmi tesne pod 3% znamená, že nedostaneme žiadnu finančnú pomoc od štátu na činnosť strany. Obraciame sa preto na Vás s tým, aby ste nám pomohli aj v tejto oblasti. Tí z Vás, ktorí nám môžete prispieť akoukoľvek sumou do 999 eur, prosím pošlite nám takýto finančný dar na účet strany vedený v Tatra banka a.s.
IBAN: SK05 1100 0000 0029bla bla bla
do správy pre príjemcu, prosíme, uveďte „dar“. Ak nám môžete pomôcť vyššou sumou ako 1000 eur, alebo nám môžete pomôcť nejakou službou alebo materiálnym darom, prosím napíšte mne priamo do správy alebo na kancelaria@smedemokrati.sk a budeme Vás kontaktovať.

Ďakujeme Vám veľmi pekne ešte raz, drahí priatelia a podporovatelia, za to, že stojíte pri nás v dobrom i zlom. Vybudujeme spoločne silnú stranu, lebo za ňou stoja a aj naďalej budú stáť silní a slušní ľudia. A bude ich stále viac. Demokratov totižto nebude nikdy dosť

Veľká vďaka a poďme do toho!

error: Content is protected !!